Området

Central beliggenhed med kort afstand til alt man har behov for, herunder indkøb, specialforretninger og hyggelige caféer på Godthåbsvej. Flere skoler og daginstitutioner i nærheden.

Offentlig transport i form af metro og busser. Frederiksberg svømmehal, Axel Møllers have med legepladser, Frederiksberg Centret samt Frederiksberg have ligger ligeledes indenfor kort afstand.

 

Om Frederiksberg

Frederiksberg er en kommune i Hovedstadsområdet på Sjælland og oprindeligt en by adskilt fra København. Efter nabokommunernes indlemmelse i København (1901) blev Frederiksberg by helt omsluttet af København.

Pr. 1. januar 2012 er indbyggertallet på Frederiksberg 100.211. Arealet er 8,7 km² og er den tættest befolkede kommune i Danmark.

Læs evt. mere om Frederiksberg her:

www.frederiksberg.dk

www.visitfrederiksberg.dk

da.wikipedia.org/wiki/Frederiksberg


Områdekort

Brug musen til at trække rundt og panorere til venstre, højre, op og ned for at se områder uden for skærmen.

Brug + og - nederst til højre for at zomme ind og ud.

Vælg mellem kort- eller satellit-visning ved brug af knappen nederst til venstre på kortet.


Street View (gadevisning) 

Med Street View ovenfor kan du "gå en tur" i området og se, hvordan omgivelserne er - hvor langt der er til nærmeste café, supermarked, busstop m.m. Med kortet kan venner og familier, som måske bor langt væk, se hvor vi bor og vores omgivelser.

Har du lyst, kan du selv præge street view ved at lægge egne favoritfotos ind via Google - så vil dine fotos kunne vælges som alternativer, når andre klikker sig rundt her.


Hjørnet Nordre Fasanvej 110/Holger Danskes vej 108:Hjørnet Nordre Fasanvej 120/Kong Georgs Vej 81: